Медичний центр "СІЛІЦЕЯ"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини медичного центру [2]
Гомеопатія [1]
Дзеркало душі [1]
Дбайливим батькам [2]
Грудне вигодовування [2]
Вертеобрологія [4]
Неврологія [1]
Гірудотерапія (лікування п'явками) [1]
СЕС інформує [2]
Лікарські поради [5]
Замітки психолога [4]
Рефлексотерапія [1]
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 190
Пошук
Головна » 2009 » Грудень » 16 » Продовження теми «Гомеопатія»
18:44
Продовження теми «Гомеопатія»

Про гомеопатію, як ефективний, швидкодіючий метод лікування, можна розказувати дуже багато.

Багато людей відчули на собі ефективність лікування гомеопатією. Часто хворіючи діти перестають хворіти. Нормалізуються сон. Апетит, дитина перестає бути дратівливою, неспокійною. Нормально працює імунна система, як подальший результат — збереження здоров я . на майбутнє продовження активного життя.

Маючи великий лікарський досвід дивуюсь, як люди  недбайливо відносяться до свого особистого здоров я і здоров я своїх дітей. Складається враження, що вони хочуть витратити за найменший проміжок часу більше здоров я. Ми дивуємося і співчуваємо, чому хворіють такі молоді, чому так рано вмирають? Не можна все  списувати на погану екологію ( на погіршення якої ми самі ж прикладаємося) чи на неякісне харчування.

Пригадайте, як ви лікуєте себе чи своїх близьких? При перших симптомах хвороби е біль,  кашель, підвищення температури вживаєте ліки, з кожним разом, все більше і сильніше, результати відсутні, починаються "походи”  по лікарям і лікарням, кожний лікар призначає своє лікування і проблеми із здоров ям ростуть як сніжний ком.

Переваги гомеопатії і лікаря-гомеопата в тому., що він вивчає хворого,  як кажуть від голови до п’ят із всіма проблемами із здоров ям. Більше того, бере до уваги хвороби, які є у найближчих родичів і призначає лікування не "від голови, серця чи ноги”, а лікування всього організму. Адже,  всі ми різні, як можна лікуватися всіх одними тими ж ліками?

Так, мені кажуть опоненти, це ж так довго, а  при медикаментозному лікуванні швидко, пройде головний біль, нормалізується температура. Прикро,  що ми хочемо жити одним днем, а що буде завтра, за другим разом?

Але тривале лікування стосується виключно хронічних хворих, гостри випадки лікуються швидко та ефективно. Пацієнти самі дивуються, як швидко одужала їхня дитина, треба тільки уважно виконувати призначення лікаря. Багато моїх пацієнтів просять розказати при яких випадках використовують ті чи інші гомеопатичні ліки.

Сьогодні я розповім про Белладонну, ліки, які дуже часто використовую у своїй практиці, ліки, які входять в склад антипірину.

Белладонна була відома медичному світу біля 1500 років до н.е. В гомеопатії використовують Белладонну в різних розведеннях, як для лікування дітей так і дорослих.

Для Белладонни характерні наступні симптоми: почервоніння шкіри, сльозових, розширенні зіниці, сухість сльозових, неспокій ( пригадаємо стан людини з підвищеною температурою).

Для Белладонни характерно швидкість появи симптомів хвороби: будь-то вірусна інфекція, гнійна ангіна, бешиха та інші, які супроводжуються вищезазначеними симптомами.

Хочу ще раз наголосити, що гомеопатія — це цілісна система лікування. Не можна лікувати хворобу нерозуміючі природу її походження, індивідуальну реакцію організму, сімейні проблеми та інші.

 

Лікар вищої категорії, гомеопат

Понятовська І.П.

Категорія: Гомеопатія | Переглядів: 2215 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Mini chat