Медичний центр "СІЛІЦЕЯ"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини медичного центру [2]
Гомеопатія [1]
Дзеркало душі [1]
Дбайливим батькам [2]
Грудне вигодовування [2]
Вертеобрологія [4]
Неврологія [1]
Гірудотерапія (лікування п'явками) [1]
СЕС інформує [2]
Лікарські поради [5]
Замітки психолога [4]
Рефлексотерапія [1]
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 190
Пошук
Головна » 2009 » Лютий » 17 » У "Сіліцеї" збережете здоров'я
14:19
У "Сіліцеї" збережете здоров'я
19 липня 2008 року проходить урочисте відкриття і освячення першого в Шепетівці приватного багатопрофільного медичного центру "СІЛЦЕЯ".
Цей заклад створено як лікувально-оздоровчий центр, де перевага надається профілактиці захворювань, пропаганді здорового способу життя.
Очолюю центр я - лікар-педіатр вищої категорії І.П. Понятовська.
Як педіатру, мені насамперед ближчі діти, і я стурбована станом їхнього здоров'я. Але у хворих батьків не може бути здорових дітей, тому батьківство повинно бути відповідальним. Сім'я має готуватися до появи дитини не тільки матеріально, але і відмовою від шкідливих звичок, позитивним мисленням, перспективою на народження здорової дитини і збереження її фізичного здоров'я.
Слова "Все найкраще дітям" не мають бути дешевою декларацією в родині. З часом батьки усвідомлюють, що дитина це можливість реалізації амбітних планів, це передача родинних цінностей і не тільки матеріальних, це відчуття безсмертя, тому що на землі нащадок - твій генетичний код.
Але як можна реалізувати всі плани, коли дитина постійно хворіє, не може відвідувати школу, погано навчається, не займається фізичною культурою. Батьки у розпачі кидаються від одного лікаря до іншого, звинувачують усіх у некомпетентності, але ніколи не визнають свою провину в неуважному відношенні до своєї дитини, в своїх лінощах.
Вагітна жінка повинна розуміти, як розвивається в ній дитина, які зміни проходять в організмі майбутньої мами і ще ненародженого малюка. Як поводити себе, як правильно харчуватися, підготуватися до пологів і подальшого грудного вигодовування.
Працюючи 21 рік лікарем-педіатром, на особистому досвіді переконались, що діти, які вигодовуються грудним молоком, краще розвинуті психічно і фізично, менше хворіють, не мають проблем з адаптацією до суспільства. Але чому тільки 30% жінок вигодовують своїх дітей грудьми?
Одним із моментів роботи центру являється "ШКОЛА МАТЕРИНСТВА", де з вагітними жінками буде працювати психолог, вони будуть мати змогу займатися фізкультурою для вагітних у чудовому спортивному залі, їх навчать як доглядати і вигодовувати грудьми малюка, важливо спілкування з молодими мамами, які годують своїх дітей грудьми. Майбутні мами зможуть отримати відповіді на питання, які їх турбують. Після народження дитини молодих мам чекають світлі і охайні кабінети, де висококваліфіковані лікарі оглянуть малюка, перевірять його вагу і зріст, проведуть необхідні обстеження і консультації
І зважте, ніякого контакту з хворими дітьми, ніякої черги! Все чітко за записом. Завжди можна зателефонувати лікарю і отримати кваліфіковану пораду.
Якщо ваша дитина захворіла, її оглянуть висококваліфікований педіатр, невропатолог, окуліст та інші лікарі, по необхідності проведуть УЗД - обстеження, необхідні лабораторні аналізи.
З проблемами хребта (порушення постави, сколіоз, хронічний радикуліт, остеохондроз) Ви можете звернутися до досвідчених реабілітолога, невропатолога. Вам буде запропоновані лікувальна фізкультура, масаж.голкофлексотерапія, профілактор ЄВМІНОВА, при необхідності медикаментозне лікування.
Для тих, хто хоче покращити зовнішній вигляд і самопочуття, пропонується програма для схуднення і корекція фігури: фізкультура, антицилюлітний масаж, медові обгортання, заняття з психологом, аромотерапія, релаксація, гомеопатія, дихальна гімнастика, "бодіфлекс".
Лікар косметолог-дерматолог проведе діагностику проблем шкіри.
Запрошуємо до оздоровчого Центру на проспекті Миру, 14 "а", скористайтеся бодай один раз послугами наших спеціалістів, і переконаєтеся, що згодом з будь-якими проблемами будете звертатися саме до нас.
Категорія: Новини медичного центру | Переглядів: 1614 | Додав: admin | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Mini chat